2009. február 13., péntek

Osztrák challenge - kész






Elkészültem. Egy tenyérnyi havasi gyopárost meg kb. 3O cm bársonyszalagot nem használtam föl. Prototipusnak tekintem, az esetleges következőt már szebben-jobban-technikásabban csinálnám.
A képfeltöltés sem megy jól. Nincsenek megnevezve a képek, sőt, méretre sem vágtam őket, igy lettek lekattintva. A számok alapján meg nem jegyzem meg, melyiket töltöttem már föl a listáról.

3 megjegyzés:

  1. Szeritem nem lett rossz. Neked lett olyan szép és okos varrógéped, csak én maradtam el rég az infókkal, vagy ilyen jól tudsz egyszerű varrógéppel tűzni? Én egyenes árokban vagy varrásmellet tűzésen kivül nem mertem még géppel tűzni, de ha lehet hagyományos régi géppel is ilyet csinálni egyszer kipróbálom.

    VálaszTörlés
  2. Van egy Lidl-s Veritasom, szép és okos, de kb. annyira, mint egy óvodás az egyetemisták között. Az öreg gépemmel - ami szintén Veritas, - is lehet kukacolni, csak rugós talp kell hozzá. Ezek az első próbálkozásaim a szabad gépi tűzéssel.

    VálaszTörlés
  3. Vajon az én régi Victoria-mal is lehet, ha szerzek ilyen talpat? Ez tud egyenesen varrni, meg 4 féle cikcakkot és három lépésből gomblyukat.

    VálaszTörlés